Shuko High School’s Education Promise

Shuko School Identity

This means that the unique quality of being a Shuko faculty member, clerical and support staff, or administrator is foremost in the way we conduct ourselves in both our personal and professional endeavors.

Minimum Essentials

We make a personal guarantee to our students and their parents that the fundamental aspects of a good education are provided, and that any basic requirement is not only met, but exceeded.

Please refer to the file “SSI – Minimum Essentials” within fiscal year 2014.